Uukuniemen Ilo:n ja Hoviselän kahvilan kesäkauden avajaiset

Uukuniemen Ilo ry. ja Hoviselän kahvila järjestävät yhteisen kesäkauden avauksen perjantaina 3.6. Hoviselän kahvilassa Uukuniemen Niukkalassa, klo 19 alkaen. Illanviettoon on vapaa pääsy, ja luvassa on paikallisten soittajien ja lauluntekijöiden musiikkia. Esiintyjinä laulaja Anna Holi säestäjänään Juhani Saari, duo Rihvelkinttu & Passarpoika sekä TuomasKuona.

Uukuniemeläistaustainen Anna Holi esiintyi ja ihastutti lauluillaan Elotulirockissa Papinniemessä kaksi vuotta sitten. Rihvelkinttu & Passarpoika, alias Petri Tiainen ja Topi Pöyhönen, esittävät 1800-luvulla vaikuttaneen uukuniemeläisen opettajan Olli Wuorisen runoihin sävellettyjä blues- ja folkhenkisiä lauluja.
TuomasKuona on rääkkyläläisen mutta vahvat siteet Uukuniemelle omaavan Jorma Hakulisen yhden miehen orkesteri, jonka punk/rock-laulut kertovat niin maatilakuormaimen hajoamisen aihettamasta tuskasta kuin ihmiselon syvemmistäkin ihanuuksista ja kurjuuksista.

Illan päätteeksi on luvassa “live-karaoke”, jolloin kaikilla on mahdollisuus laulaa pianon tai kitaran säestyksellä. Säestäjänä toimii Petri Tiainen, ja paikalla on runsaasti laulukirjoja, joista varmasti löytyy laulettavaa jokaiseen makuun.

PT

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>