Keskustelutilaisuus kouluasioista

Maanantaina 11.3. klo 18.00 alkaen järjestetään lasten vanhemmille keskustelutilaisuus Rajapirtillä Uukuniemen alueen kouluasioista. Kiteen kaupungin sivistyslautakunta on päättänyt että ensi syksystä alkaen uusien oppilaiden osalta ei enää makseta koulukuljetuksia Kesälahden kouluun. Nyt ensimmäisellä luokalla tai sitä ylemmillä luokilla olevat voivat jatkaa entisin ehdoin peruskoulun loppuun.

Mikä on Kesälahden yläasteen tulevaisuus? Entä jos perheessä on jo lapsia Kesälahden koulussa, mutta nuoremmat sisarukset aloittavat päätöksen seurauksena koulunkäynnin Saarella, onko järkeä että lapsia on kahdessa koulussa? Miten yläastelaiset jaksavat koulumatkat Kirjolaan? Näihin kysymyksiin pyritään saamaan selvyyttä kaikille avoimessa keskustelutilaisuudessa, jonka ovat kutsuneet koolle asioista huolestuneet lasten vanhemmat.

Huom. ei kahvitarjoilua, pelkkää asiaa.

MB

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>