Back to 80’s – konsertti

järjestetään lauantaina 16.3.2013 Kiteen Kesälahden koulun liikuntasalissa kello 16.

Konsertissa päästään aikamatkalle 80-luvun syövereihin. Back to 80’s konsertissa tarjoillaan tunnettuja kasarihittejä ja sukelletaan suomirokin ja syntikkapopin kulta-aikaan.

80-luvun teema näkyy konsertissa monin tavoin. Kaikki kappaleet ovat kyseiseltä vuosikymmeneltä ja esiintyjät pukeutuvat kasarihengen mukaisesti. Luvassa on ainakin neonvärejä, glamrock- tyyliä ja Madonna-vaikutteita.

Myös yleisö voi halutessaan noudattaa teemaa vetämällä päälle kasarikuteet. Kuunnellessa saa ­- ja on erittäin suotavaa – tanssia mukana.

Konsertin suunnittelusta ja esityksistä vastaavat Kiteen Kesälahden koulun 9 luokkien oppilaat. Tapahtuman tuotto menee huhtikuussa järjestettävään Saksan-matkaan.

Kesälahden koulun ja saksalaisen Veit-Höser Gymnasiumin yhteistyö on jatkunut jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajan. Viime keväänä ryhmä saksalasia oppilaita oli vieraana Kesälahdella ja nyt on kesälahtelaisten vuoro tehdä vastavierailu.

Rahaa matkaa varten Kesälahden koulun oppilaat keräsivät jo viime syksynä Marraskuun sävelet – konsertilla, joka saavutti suuren suosion.
Yleisö piti konsertista ja toivoi lisää musiikkiesityksiä.

Syntyi idea kasaribileistä. Biisit valikoituivat 80-luvun hiteistä, jotka ovat tunnettuja ja jotka ovat painuneet ysärilapsien mieleen. Myös äidit ja isät ehdottivat omia suosikkejaan.

Pääsymaksu konserttiin on 7 euroa ja perhelippu on 20 euroa (kaksi aikuista + kaksi tai useampia alle 12-vuotiaita lapsia).
Väliajalla on mahdollista ostaa kahvia ja kahvileipää. Konsertti kestää väliajan kanssa noin puolitoista tuntia.

Saksaan lähtijät toivottavat kaikki tervetulleeksi!

Lisätietoja:
Mervi Puukko
Tekstiilityön ja kuvataiteen opettaja
Kesälahden koulu, Kitee
mervi.puukko@kitee.fi
050 461 7488

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>