Aivinoiden kevätkonsertti

Aivinat konsertoi Yhteisvastuukeräyksen hyväksi Saaren kirkossa sunnuntaina 6.5. klo 19. Kuoron ohjelmassa on niin perinteisempää kuin uudempaakin hengellistä musiikkia. Konserttiin on vapaa pääsy. Ohjelman aikana kerätään kolehti Yhteisvastuukeräyksen tämän vuoden kohteisiin: ylivelkaantuneiden tukemiseen kotimaassa matalakorkoisten pienlainojen avulla, sekä Ugandassa kyläyhteisöjen säästö- ja lainaryhmiä, joiden jäsenille opetetaan taloudenhallinnan perustaitoja sisällissodasta toipuvassa maassa.

Aivinat on 8-henkinen kuoro tai lauluyhtye – kumpaa nimitystä nyt halutaankaan käyttää. Se toimii Parikkalan seurakunnan suojissa, laulajat tulevat ympäri seurakuntaa, mutta pääasiallisesti Aivinat toimii Saaren ja Uukuniemen alueilla. Tänä pääsiäisenä kuoro lauloi Uukuniemellä kiirastorstain messussa, ja toteutti pitkänäperjantaina Saaren kirkossa Kristuksen kuolinhetken rukoushetken. Tulevana kesänä Aivinat on mukana Uukuniemi-juhlilla sunnuntain juhlajumalanpalveluksessa ja pääjuhlassa.

Aivinoita pitkään luotsanneen kanttori Väinö Vanhasen jäätyä eläkkeelle vuodenvaihteessa siirtyi vetovastuu vs. kanttori Petri Tiaiselle.

Tervetuloa konserttiin!

PT

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>