Biisonipilkkiä ja Pääsiäisriehaa Papinniemessä

Pääsiäisviikonloppuna Papinniemen leirintäalueella kisaillaan taas suurimmasta kalansaaliista jo perinteeksi muodostuneessa Biisonipilkki -tapahtumassa. Kilpailuaika on sunnuntaina 9.4. klo 10–14. Edellisvuosien tapaan paikalle odotetaan runsasta osallistujamäärää. – Tämä on kuudes tai seitsemäs kerta kun pilkkikisa järjestetään ja yleensä kilpailijoita on ollut noin sata, kertoo Niko Hälvä. Sarjoja on kaiken ikäisille pilkkijöille ja osallistujien kesken arvotaan vuorokauden miniloma Papinniemen uusimmassa mökissä, josta löytyy myös ulkoporeallas. Palkintoina on muun muassa lahjakortteja lähiseudun liikkeisiin. Leirintäalueen ravintolapalvelut ovat avoinna sekä sunnuntaina klo 9–18 että kilpailua edeltävänä päivänä lauantaina klo 12–22 (24). – Lauantaina on luvassa myös karaokea ilta kuudesta alkaen, Hälvä kertoo. Loppuviikon sääennusteen mukaan aurinkoinen keli hellii pilkkiväkeä ja yöpakkasten ansiosta jäät vielä kantavat. Säävaraus on kuitenkin olemassa ja huonon jäätilanteen vallitessa kilpailu järjestetään rajatulla alueella. Sunnuntaina Biisonipilkin yhteydessä on muutakin ohjelmaa, kun Uukuniemen vapaa-ajan asukkaat järjestävät koko perheen pääsiäisriehan. Tapahtuma on osa ”Ympäri käyvään yhteen tullaan Karjalan Pyhäjärvellä” -metsästys-, kalastus-, ruoka- ja luontopalveluiden suunnittelu- ja kehittämishanketta. Päivän aikana on muun muassa mahdollisuus harjoitella kalan narrausta tumpelon pilkkikoulussa tai kokeilla erilaisia talviurheiluvälineitä kuten liukulumikenkiä ja Kicksparkeja.

Kesää kohti mennään vauhdilla ja Papinniemen odotetut kesätapahtumatkin sen myötä lähestyvät. Kesäkauden avajaisia vietetään 3.6. ja esiintyjäksi saapuu Esa Eloranta. Juhannustansseja tahdittavat puolestaan Leevi & the Leavings tribuutti ja Bablo.

Papinniemen leirintäalueella odotetaan jo alkavaa kesäsesonkia. Uusimmat mökit ovat vuokrakäytössä ympäri vuoden.

Biisonipilkki Su.9.4 klo 10-14+ 30 min siirtymät alussa ja lopussa.

Sarjat: Nuoret alle 16v, Naiset, Miehet, Miehet 65v+.

Akkukairan käyttö sallittu. Kaiken kalan kisa.

Osanottomaksu Nuoret 5€ , muut 15€ (vain käteismaksu).

Ravintola palvelee A-oikeuksin klo 9-18, Burgereita, grillimakkaraa, kylmiä ja kuumia juomia sekä kahvileipää. Rantasauna ja avanto klo 16-18 (uikkarisauna). Mökkejä vuokrattavissa, pilkkiosallistujille -20% viikonlopun ajan, alk. 60e/vrk.

Tiedustelut ja mökkivaraukset Papinniemi Camping p.040 7369 852

Ravintola palvelee pääsiäisenä La 8.4. klo 12-22, Su 9.4. klo 9-18. Huom! Keittiö avoinna lauantaina klo 12-20 ja sunnuntaina klo 18 asti. Karaoke la klo 18 alkaen!

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>