Aikamoinen joulukala!

Joulupäivänä Arto Siitosta ja Tuula Silvennoista odotti kalaverkossa melkoinen yllätys. Pien-Rautjärvelle verkkoja kokemaan lähtenyt pariskunta nosti ylös kuhanvonkaleen, jolla oli painoa yli 13 kiloa. Pituutta jättiläisellä oli 97 cm ja ympärysmitaksikin saatiin peräti 67 cm. – Viikko sitten verkkoon jäi 8 kilon kuha, mutta tämä on kyllä ennätyskala, sanoo Siitonen. Kova -26 asteen pakkanen ei kalastushommia haitannut, vaikka kohmeisen kuhan avaamiseen tarvittiinkin moottorisahaa. 60 metrisen verkon Siitonen ja Silvennoinen käyvät tarkistamassa joka toinen päivä. – Fileeksi meni ja kavereillekin riitti, kertoo Siitonen kuhan kohtalosta.

Melkein metrinen jättiläinen.
Arto Siitosen joulupäivänä nappaama kuha ei aivan ehtinyt joulupöytään.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>