Veljesmaja etsii uutta omistajaa!

Uukuniemellä Paakalammen rannalla sijaitsevalle Veljesmajalle etsitään nyt uutta omistajaa. Sotainvalidien rakentama rakennus on toiminut luonnon helmassa viihtyvien ihmisten virkistyspaikkana koko olemassaolonsa ajan. Vuoden 2012 keväällä Veljesmajan ostivat Laukkasen veljekset Matti ja Heikki, jotka kunnostivat sen palvelemaan paremmin vuokraajien tarpeita. Kesällä 2013 mökin edustalle rakennettiin vielä iso terassi. Veljesten mukaan järvelle avautuva näkymä saa vilkkaimmankin kaverin rauhoittumaan ja pysähtymään!

Veljesmajaa on kuluneiden vuosien aikana vuokrattu aina sesonkiaikana kesä-elokuussa. – Ajanpuutteen vuoksi olemme Heikin kanssa tulleet siihen tulokseen, että on sopiva hetki etsiä Veljesmajalle ostaja. Mielellään sellainen, joka käyttäisi myös paikallisia palveluja, toteaa Matti Laukkanen.

Yhteydenotot:

Matti / 040-5119646

Veljesmajan perustiedot:

Rakennettu 1968, huoneita1, pinta-ala 53m², oma järvenranta (Paakalampi, Pyhäjärvi), tontilla rakennusoikeutta 250m²

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>