Uukuniemen kyläkauppa osaksi K-ryhmää

Vuosi sitten avatun Uukuniemen kyläkaupan menestystarina jatkuu. Kuluvalla viikolla ovat kaupan ikkunoihin ilmestyneet oranssit K-kirjaintarrat merkiksi kyläkaupan uudesta aluevaltauksesta: Uukuniemen kyläkauppa on nyt osa K-Kyläkauppojen ryhmää. Tällä hetkellä K-Kyläkauppoja on Suomessa noin sata.

– Tähän asti Kespron tukku on hoitanut tavaraliikennettä kaupallamme. Nyt Kesko tarjosi mahdollisuutta liittyä K-Kyläkauppa ryhmään. Emme ole ketjukauppa mutta saamme myyntiin Pirkka tuotteet, Menu tuotteet ja edullisemmat hankintahinnat myymälään  ja sitä kautta edullisemmat hinnat asiakkaillemme, kertoo Jouni Suppola.

K-Plussa on jo otettu kyläkaupalla käyttöön. Lisäksi kaupan palveluihin kuuluvat bensiinimyynti ja Parikkalan apteekin palvelupiste eli “kyläapteekki”. Heinäkuun aikana palvelut laajenevat vielä Alkon noutopisteellä ja myös verkkokauppa sekä pakettiliikenne tulee lisääntymään tulevaisuudessa.

– Postin kanssa olemme aloittaneet neuvottelut postipalvelujen saamiseksi kauppaa. Näillä toiminnoilla haluamme palvella entistä paremmin asiakkaitamme, Suppola sanoo.

Lauantaina vietetään kyläkaupan yksivuotissynttäreitä ohjelmallisin menoin. Myymälätarjouksien lisäksi asiakkaille on tarjolla synttärikakkua koko päivän ajan.

Petri Tiainen tulee musisoimaan klo. 11 sekä klo. 13 ja piha-alueella Lahtela Highlandin Emmi paistaa pyttipannua. Hanat on auki baarin puolella ja klo. 12 alkaen Biisoniareenalla voi käydä biisonikeitolla, sanoo Suppola.

Uukuniemen kyläkauppa on nyt K-kyläkauppa.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>