Käsi ylös! Ollaan Uukuniemellä.

Joitain viikkoja sitten Uukuniemelle johtavien teiden varsille ilmestyvät kyltit, jotka väkisin nostavat hymyn huulille. Sekä Niukkalantietä että Kummuntietä tultaessa voi sähköpylväästä bongata käden kuvan, joka tervehtii Uukuniemen rajan ylittäviä ohjeistuksen kera: “Tervehtimisalue alkaa. Tervetuloa!”

Paikkakuntalaisille tapa on jo iskostunut selkäytimeen melko hyvin ja käsi heilahtaa ylös huolimatta siitä, minkä värinen tai merkkinen auto vastaan pyyhältää. Huikeaa ideaa ovat monet kiitelleet, mutta sitkeästä selvittelystä huolimatta toteuttaja on edelleen vain arvailujen varassa.

Jäämme odottamaan suurella mielenkiinnolla mysteerin ratkeamista!

Uukuniemen puolella käsi heilahtaa tervehtimään sekä tuttuja että tuntemattomia.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>