Uukuniemen kirjasto 160 vuotta

Tervetuloa juhlistamaan vuosipäivää kirjastoon uudenvuoden aattona 31.12. Kirjasto on auki klo 10-16. Tarjolla on kahvia ja kääretorttua.

Varsinainen juhlistaminen aloitetaan klo 13. Ohjelmassa on Sakari Hämäläisen tervehdyssanat, kirjastonjohtaja Timo Kovasen katsaus tulevaan, musiikkia ja runoesityksiä. Asettelemme näytteille kirjaston historiaa, vanhoja kirjoja ym. Paikalle toivotaan vanhoja työntekojöitä sekä asiakkaita, jotka voivat vapaammin muistella kirjaston historiaa.

Tervetuloa!

Jos sinulla on valokuvia Uukuniemen kirjastoista, ottaisimme niitä mielellämme näyttelyyn. Kuvia ei tarvitse luovuttaa kirjastolle mikäli et halua, vaan saat ne takaisin.

Myös asiakkaiden kokemukset kirjaston eri vaiheista kiinnostavat. Tule kertomaan tarinasi tilaisuuteen tai ota yhteyttä kirjastonjohtajaan (0400-702092, timo.kovanen@parikkala.fi).

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>