Ristisaatto Uukuniemellä

Ristisaatto ke 27.7. klo 14 Uukuniemellä Papinniemen Kirkkokalliolle. Kirkkokahvit ja ekumeeninen tilaisuus seurakunnan Kesäkodilla.

Musiikki-ilta ke 27.7. klo 19 Uukuniemen kirkossa, esiintyjinä Lavrenchukien musiikkiperhe.

Lavrenchukin perhe asuu ja työskentelee Suomessa. Perheeseen kuuluu viisi lasta, kaksi poikaa ja kolme tyttöä. Kolme vanhinta lasta ovat mukana esiintymässä eri tilaisuuksissa ja konserteissa. Tärkein asia perheelle on välittää ihmisille rauhaa ja iloa hengellisen ja klassisen musiikin välityksellä.
Duetoissa Nastja ja Alona ja triossa Seva, Svetlana ja Igor esittävät suomalaisia, ruotsalaisia, hebrealaisia ja venäläisiä lauluja sekä instrumentaalimusiikkia. Laaja ohjelmisto antaa perheelle mahdollisuuden valita konsertteihin erilaisia esiintymiskokoonpanoja sekä useita eri musiikkikappaleita perheen suuresta laulujen ja sävellysten valikoimasta. Kotisivut ja musiikkinäytteitä www.lavr.fi

Su 31.7. messu Uukuniemen kirkossa klo 10, jonka jälkeen Parikanniemen rantakala Erkki Lemetyisen kesämökillä, Kuljakontie 121 A.

MA-N

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>