Pääsiäisbluesia Uukuniemellä

Uukuniemen Ilo järjestää Hoviselän Kahvilassa (Niukkalantie 1465) “Blue Easter Cult”-elävän musiikin tapahtuman lankalauantaina 7.4.2012. Alkaen klo 20, vapaa pääsy. Esiintyjinä L.R.Phoenix & Phoenicians sekä Tuomas Kuona.

L.R. Phoenix on brittiläinen, nykyisin Rääkkylässä asuva, pääasiassa akustista Hill Country Bluesia esittävä artisti, jonka ohjelmistoon kuuluu omien kappaleiden lisäksi mm. Son Housen, Fred McDovellin, John Lee Hookerin ja Charley Pattonin bluesklassikoita. L.R. Phoenix keikkailee tasaisesti Suomessa ja ulkomailla, Phoenixin keväällä ilmestynyt ‘The Hollow Log of Capt. Richard Wolfe’ valittiin Pohjois-Amerikassa toimivan Blues Underground Networkin vuoden 2011 eurooppalaiseksi blueslevyksi. Phoenicians on keikoittain, aika ajoin myös kappaleittain, vaihtuva kokoonpano.

Tuomas Kuona on niinikään Rääkkyläläinen sooloartisti, joka kuvailee musiikkiaan -ainakin osittain- ‘räyhäbluesiksi’. Kappaleet ovat omia ja niiden tekstit ovat usein itse- (tai muuten) ironisia, vähän ilkeitä ja joskus kauniita. Musiikillisesti liikutaan punkrokin, kitarafolkin ja no – sen räyhäbluesin maastoissa.

Molemmat artistit esiintyivät myös viime kesän Elotulirockissa Uukuniemen Papinniemessä, ja saivat keikoistaan runsaasti kiitosta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>