Korsuorkesterin Korsuhartaus Uukuniemen kirkossa 8.7. klo 19

Korsuorkesteri on saanut toteuttaa omaa unelmaansa ja saavuttanut yli 20-vuotisella urallaan paljon. Vahvasti isänmaallisuuden nimissä keikkaillut orkesteri on ollut ainutlaatuinen ilmiö viihderintamalla ja legendaarinen ryhmä on ollut sota-ajan musiikin tyylitaituri eri sukupolville. Orkesteri aikoo nyt kuitenkin lopettaa pitkän ja monivaiheisen uransa kevään ja kesän 2012 keikkakiertueen jälkeen.

Tuntemattoman sotilaan lähes 200 kertaa lukenut Korsuorkesterin liideri Pepe Kovanen synnytti viihderintamalle ilmiön, josta muodostui varsin ainutlaatuinen orkesteri. Sotilaspuvuissa esiintyvän orkesterin ideologia oli alusta asti selvää, isänmaallisuudesta ja sotaveteraanien kunnioituksesta pidetään kiinni.

Korsuorkesteri saa hykerrellä tyytyväisyyttään, sillä sotilasmusiikin täyttämään elämänuraan mahtuu vuosien varrella yli 16 äänitettä. Orkesteri on tehnyt monipuolisia levytyksiä mm. vuonna 2009 Lontoossa, maailmankuululla Abbey Road Studiolla, 20-vuotistaiteilijajuhlansa kunniaksi.

Korsuorkesterin nykyiseen kokoonpanoon kuuluvat:
Pepe Kovanen , kitara ja laulu
Ami Varjotie, laulu
Jarmo Peippo, rummut
Kalevi Hautamäki hanuri ja koskettimet
Markku Juoksukangas, basso

Lähde: Korsuorkesterin viralliset kotisivut http://www.korsuorkesteri.com

Vasukkaiden Konserttikahvio aukeaa klo 18.

Konsertin järjestää Parikkalan seurakunta ja Vasukkaat

Ohjelma 10e

Uukuniemen kirkko
Uukuniementie 1012
59730 Parikkala

MA

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>