Ilo-iltamat Nuorisoseurantalolla

Ilo-iltamat tulee taas

Kaksi kesää sitten ensimmäisen kerran järjestetyt Ilo-iltamat pidetään jälleen Uukuniemellä, tällä kertaa Nuorisoseurantalon perinteikkään katon alla ja pihapiirissä la 28.7. klo 19 alkaen. Järjestävänä tahona on tälläkin kertaa Uukuniemen Ilo ry., nyt yhteistyössä Papinniemicampingin yrittäjien kanssa, jotka vastaavat Iltamien anniskelusta ja ruokatarjonnasta. Iltamat on osa Papinniemessä järjestettävää Pyhäjärvi-päivää, joka siis huipentuu Ns-talolle. Samana päivänä Kummunkylässä pidetään vanhojen autojen ja traktoreiden näyttely, joten Uukuniemellä tosiaan tapahtuu heinäkuun viimeisenä lauantaina.

Iltamien esiintyjät ovat Yhteyshenkilöt (http://www.myspace.com/yhteyshenkilot), TuomasKuona (www.youtube.com/user/TuomasKuona), Duo Oranssi ( www.facebook.com/duooranssi) sekä Helsingistä saapuva Mustat silmät.

Jori Kalliola ja Mustat silmät on jo vuodesta 2001 lähtien kiertänyt viihdyttämässä kansan syviä rivejä kapakoissa, kaduilla ja jos minkälaisissa ristiäisissä. Laulu, hanuri, trumpetti ja kitara toisinaan rummuilla ja kontrabassolla vahvistettuna. Muuta ei tarvita. Hirveä intensiteetti, mustalaismusiikki, suomalainen melankolia ja amerikkalainen rytmimusiikki yhdistyvät ainutlaatuisella ja rosoisella tavalla. Suomalaiset ikivihreät sävelmät, foksit ja muut saavat ansaitsemansa tulkinnat tämän bändin käsissä. Olavi Virtaa, Dallapéta, Brita Koivusta, Remua ym.. Mustat silmät on villinnyt ja tanssittanut kansaa Provinssirockista Tapsan tahteihin sekä kiertänyt lukemattomat Kallion kapakat. Ainutkertainen kokemus välittyy vain ja ainoastaan keikalla.
http://www.myspace.com/mustatsilmat

———-

Lippu Iltamiin maksaa 10 euroa. Ennakkomyynti Papinniemen leirintäalueella. Lippuja on rajoitetusti, joten kannattaa varmistaa ja hankkia tiketti ennakkoon. Iltamissa on anniskelualue sekä puffetti, josta löytyy myös paikallisia herkkuja.
Lisätiedot tapahtumasta: www.uukuniemenilo.net, www.papinniemicamping.fi
s-posti: uukuniemenilo@gmail.com

Tervetuloa!
Uukuniemen Ilo ry.
Papinniemicamping

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>