Elotulirock 30.-31.8. Papinniemessä

Vuonna 2009 Uukuniemen ilo ry sai ajatuksen, että Uukuniemellä tarvitaan festarit. Ja kun kerran Uukuniemellä ollaan, niin ainoa mahdollisuus oli toteuttaa tämä ajatus. Alusta lähtien oli myös selvää, että festarin koti olisi Papinniemen leirintäalue. Syntyi Elotulirock.

Nyt, 10 vuotta ensimmäisen Elotulirockin jälkeen, vanhat yhdistysaktiivit totesivat yhdessä tuumin liian kauan kuluneen siitä, kun kesä on päästy lopettamaan Uukuniemellä oikeanlaisella ryminällä! Täten siis Elotulirock palaa vuonna 2019 alkuperäiselle paikalleen Papinniemen leirintäalueelle rokkaavampana kuin koskaan aiemmin! Elokuun viimeisenä viikonloppuna lavaparkettia kuluttaa jälleen laaja kirjo bändejä ja taiteilijoita sekä läheltä että kaukaa. Tanssittavaa riittää siis alkuillasta yömyöhään. Hikeä pintaan voi nostattaa myös saunan lauteilla, sillä Elotulirockissa asiakkaita palvelee Papinniemeen pystytettävä saunakylä.

Festarilla esiintyy:

Perjantai:
Kuuhullu
Duo Rihvelkinttu & Passarpoika
7 Stout Clan
Räjäyttäjät

Lauantai:
Wouwwaa
Joose Keskitalo & Mystic Revelation of Teppo Repo
Into Sitnik
Slungimayne
Luukas Oja
Puppa J ja Rytmi-Rengit
Saunateatteriesitys : Lauteilla 2 (esityksiä saunakylässä keikkatauoilla)

Molempina päivinä keikkojen välissä yleisön ottaa haltuun DJ Vilunki!

Liput ennakkoon molemmille päiville netistä 20€ + myyntisivuston käsittelymaksu. Käteisellä 20€ hintaan Papinniemen leirintäalueelta. ENNAKKOLIPUNMYYNTI TÄHÄN HINTAAN 16.08 asti.

Liput ovelta Pe 10€, La 25€