Bändisoittimet tutuiksi

Haluatko paukuttaa rumpuja? Vinguttaa sähkökitaraa? Pompotella bassoa tai tapailla sulosointuja kosketinsoittimilla? Tarttua mikkiin ja laulaa? Tähän on nyt mahdollisuus, kun Parikkalan kunta, seurakunta ja Kaakkois-Suomen 4H-piiri järjestävät nuorille (10 v. ylöspäin) Bändisoittimet tutuiksi-kurssin. Pitopaikkana toimii kunnan nuorisotila Nuotta Uukuniemen Niukkalassa (Uukuniementie 1). Kurssin vetäjänä on kanttori Petri Tiainen, kunnan puolelta mukana on ainakin vapaa-aikaohjaaja Paula Pajari. Eri-ikäisille voidaan tarvittaessa järjestää omat ryhmänsä.

Ensimmäisen kerran kokoonnumme perjantaina 9.3. klo 18. Paikalle ovat tervetulleita myös aiheesta kiinnostuneet vanhemmat. Kurssi on osa 4H-piirin Omalla kylällä-hanketta, jota esittelemässä on hankevastaava Siru Lavikka. Tässä yhteydessä nuorilla ja vanhemmilla on mahdollisuus keskustella ja esittää toiveita hankkeeseen liittyen:

“Hanke etsii kylillä asuvia nuoria, jotka haluavat vaikuttaa omaan ja kyläyhteisön viihtyvyyteen. Nuoret pääsevät vaikuttamaan itse tekemillään kyläsuunnitelmilla kuntansa päättäjiin ja kylän viihtyvyyteen nuorisoryhmien luomilla tapahtumilla. Tavoitteena on samalla kannustaa ja ohjata 15 – 24 – vuotiaita nuoria mukaan kylien palvelutoimintaan, luomaan palvelun tarvitsijoille arjen apua ja nuorille työpaikkoja omalla kylällä.”
(lähde: www.omallakylalla.fi)

Lisätietoja: Petri Tiainen 044-5430091, petri.tiainen@evl.fi
Paula Pajari 044-7811297, paula.pajari@parikkala.fi
Siru Lavikka 020-7931448, omallakylalla@4h.fi

Kurssin ajankohdat:
9.3. klo 18
23.3. klo 17.30 (Huomaa aika!)
30.3. klo 17.30

Jos kiinnostusta ilmenee, on bändikerhoa mahdollista jatkaa tästä eteenpäin.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>