85-vuotias MLL:n Uukuniemen yhdistys juhlii

Mannerheimin lastensuojeluliiton Uukuniemen yhdistys täyttää 85 vuotta. Juhlaa vietetään Rajapirtillä Niukkalassa lauantaina 22.10. klo 13.30 alkaen. Kaikki ovat tervetulleita tähän juhlaan, erityisesti paikalle toivotaan lapsia ja lapsiperheitä. Juhla nimittäin huipentuu tanssiteatteri Raatikon esitykseen “Kalevalainen tanssisatu”.

Raatikko perustettiin vuonna 1972 ja se on yksi Suomen vanhimpia tanssiteattereita. Vantaalainen Tanssiteatteri Raatikko tekee tanssiteatteriteoksia lapsille, nuorille ja aikuisille, teatterin esityksissä käy vuosittain yli 30000 katsojaa. (www.raatikko.fi)

Kalevalaisessa Tanssisadussa Pohjolan sudet ja Kalevalan koirat seikkailevat kansalliseepoksen maisemissa. Louhi, Pohjolan Susiemäntä ei löydä enää kotiinsa, koska on kadottanut tuntoviiksensä. Hyvin eivät ole asiat Koira-Väinämöiselläkään, joka on joutunut yllättävään pinteeseen. Kuinka pelastetaan Väinämöinen pulasta, ja mitä tapahtuu, kun sudet ja koirat kohtaavat toisensa?

Vuorovaikutteisessa esityksessä lapsiyleisö puetaan rooliasuihin ja he ovat mukana esityksen tapahtumissa. Kesto: 50 minuuttia. Ikäsuositus: yli 3-vuotiaat.
(Lähde: Raatikon ohjelmistoesittely)

MLL:n juhlan ohjelma:
Klo 13.30 kahvitarjoilu ja onnittelujen vastaanotto
Klo 14 juhlan avaus Sari Suppola, puheenjohtaja
Juhlapuhe & historiikki
ansiomerkkien jako
Klo 15 Tanssiteatteri Raatikko esittää Kalevalaisen tanssisadun

Tervetuloa!

MLL:n Uukuniemen yhdistys

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>